radio tomi predvajalnik

policija splosniOb 11.50 so nas poklicali s Portoroža in povedali, da imajo v fitnesu stranko, ki grozi. Policisti so na kraju našli 23-letnega Kranjčana, se je nedostolno vedel in žalil vse okoli sebe. Na ukaz policistov se ni umiril, ampak je grozil tudi njim. Odrejeno mu je bilo pridržanje, zatem pa izdan plačilni nalog za več kršitev (po 6/1, 7/1, 22/1 ZJRM). Na policijski postaji je izročil iz torbe še PVC vrečko, v kateri so bile štiri kroglice iz posušenih rastlinskih delcev, šlo je za 20 g konoplje, za kar mu sledi še kazenska ovadba (po 186.čl. KZ).

Koprčanka je v medijih zasledila, da se išče ukraden osebni avto R megan, grandtour, sive barve, reg. št. KP RL-029. Vozilo je opazila zapuščeno parkirano na Partizanski v Kopru. Policisti so ugotovili, da gre dejansko za vozilo, ukradeno 6. 1. 2019 na Krožni cesti iz garaže. Osebni avto so že vrnili lastniku, okoliščine pa se še ugotavljajo.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran