radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 66 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah s hudimi in eni z lažjimi poškodbami udeleženih. V dveh prometnih nesrečah s hudimi posledicami sta se poškodovala kolesarja, v eni pa voznik osebnega vozila.

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Šmarje pri Jelšah, Velenje, Vrbno
V jutranjih urah smo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami obravnavali na lokalni cesti v Predelu, na območju Šmarja pri Jelšah. 74-letnega voznika osebnega vozila je zaradi poledenele ceste odneslo z vozišča na travnik, kjer se je vozilo prevrnilo. 74-letni voznik se je v trčenju huje poškodoval. Na omenjenem odseku smo včeraj zaradi poledenele ceste obravnavali še eno prometno nesrečo. Tudi v tem primeru je vozilo zdrsnilo s ceste.

Drugo prometno nesrečo smo okoli poldneva obravnavali na Cesti talcev v Velenju. 71-letni kolesar, ki se je nepravilno vključeval v promet, je trčil v osebno vozilo, s katerim se je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal 68-letni voznik. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Sinoči, nekaj pred 19. uro, smo v Vrbnem obravnavali še tretjo prometno nesrečo s hudimi poškodbami. Tudi v tej prometni nesreči se je huje poškodoval kolesar, ki je vozil v smeri proti Šentjurju. Zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča je vanj trčila 22-letna voznica osebnega vozila. 51-letni kolesar, ki je vozil s kolesom, katero zadaj ni bilo osvetljeno, se je kot rečeno v trčenju hudo poškodoval.

Zasegi vozil – Šentjur, Celje in Velenje
V Pletovarju, na območju Policijske postaje Šentjur, smo včeraj zasegli osebno vozilo 21-letnemu vozniku, ki je vozil neregistrirano osebno vozilo, brez vozniškega dovoljenja. Kasneje smo bili obveščeni, da je voznik pred tem povzročil še prometno nesrečo z materialno škodo.

Osebni vozili smo včeraj zasegli tudi v Celju in Velenju in to voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

V nadaljevanju še o preostalem dogajanju.

Vlom v delavnico – Dolga Gora
Na Dolgi Gori je neznani storilec vlomil v delavnico in ukradel tračno žago za železo, kotno brusilko, akumulatorski polnilec in moško gorsko kolo.

Tatvina - Velenje
V telovadnici v Velenju smo včeraj popoldne obravnavali dve tatvini. Neznani storilec je iz garderobnih prostorov ukradel mobilni telefon ter nekaj gotovine.

Požar - Celje
Danes, okoli pol štirih zjutraj ,je na Milčinskega ulici v Celju zagorela počitniška prikolica. Prikolica je v celoti zgorela, ogenj je manjše poškodbe povzročil tudi na tovornem vozilu parkiranem v bližini. Vzrok požara še ni znan.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali trikrat v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran