radio tomi predvajalnik

Ravenski policisti so v torek, 8. januarja 2019, opravili hišno preiskavo pri 28-letnemu občanu z območja Policijske postaje Ravne na Koroškem

Pri hišni preiskavi so našli in zasegli več kosov orožja in streliva in sicer dve avtomatski pištoli SHE 76 z nabojnikoma in lasersko napravo, dve puški Mauser, avtomatsko puško, dva nabojnika za avtomatsko puško, 44 ostrih nabojev različnih kalibrov, zračno puško Hatsu, ohišje raketometa Armbrust in ohišje ročnega raketometa M80 Zolja. Za orožje osumljeni ni imel dovoljenj.

ravne orozje 1

ravne orozje 2

Pri hišni preiskavi so v kletnih prostorih stanovanjske hiše odkrili dva prirejena in za gojenje konoplje opremljena prostora ter več kot 80 sadik, visokih do 80 centimetrov.

V podstrešnem delu hiše pa je imel osumljeni poseben prostor namenjen sušenju konoplje, kjer so policisti našli in zasegli dobrih 900 gramov posušenih delov konoplje ter okoli 800 gramov posušene in za prodajo že zapakirane konoplje.

ravne droga 1

ravne droga 2

ravne droga 3

28-letnik je bil danes s kazensko ovadbo zaradi suma storitve Nedovoljena proizvodnja in promet orožja ali eksploziva po I. odstavku 307. člena Kazenskega zakonika in Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I.-II. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika, priveden k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Slovenj Gradcu, ki mu je odredil pripor.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran