radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Novo mesto, 11.01.2019

policija splosni

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 43-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 148 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v kateri je nastala premoženjska škoda. V Brežicah so zasegli avtomobil krišteljici cestno prometnih predpisov, ki ni imela veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi treh kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi
V noči na 10. 1. je v Potočni vasi nekdo vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in odtujil motorno žago, vrtalnik in električne vodnike. Lastnika je oškodoval za 1000 evrov.

v Kraju Krvavčji vrh je dopoldne neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil 800 evrov.

Nezakoniti prehodi državne meje
Črnomaljski policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Vukovcih izsledili in prijeli štiri tujce, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci, ki so se izrekli za državljane Maroka in Alžirije še niso zaključeni.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...