radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Murska Sobota, 12.01.2019

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo. Obravnavali smo pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dva požara, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v poslovni prostor v Gornji Radgoni in poskus vloma v osebni avtomobil v Ljutomeru. Obravnavana je bila tatvina artiklov v eni od trgovin v M. Soboti in tatvina goriva na bencinskem servisu.

Ob 9.57 smo bili obveščeni, da je prišlo do požara v stanovanjski hiši v Policah. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je med polnjenjem zagorela baterija električnega kolesa. Ob 00.28 pa smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Boreči. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so bili trem kršiteljem zaseženi osebni avtomobili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer in na avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...