radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Je kdo videl nesrečo?

policija nesrecaPolicisti Postaje prometne policije Ljubljana so 11. 1.2019 ob 16.25 uri v naselju Ljubljana, na Poljanski cesti pri hiši št. 28, obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami, v kateri je bila udeležena za zdaj še neznana voznica osebnega vozila znamke Ford, ki na križišču pri zavijanju levo ni pustila mimo vozila, ki je prihajalo z nasprotne smeri in je vozilo naravnost, saj je s sprednjim levim vogalom vozila trčila v zadnjo polovico leve strani osebnega avtomobila, ki je takrat pripeljal naravnost iz smeri Rozmanove ulice.

Neznana voznica Forda je po trčenju odpeljala na Roško cesto, kjer se je ustavila na avtobusnem postajališču, ter nato po nekaj minutah odpeljala naprej po Roški cesti v smeri Dolenjske ceste od tu pa neznano kam. V prometni nesreči sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe, nastala pa je materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša 9.500 EUR.

Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče oz. o neznani voznici, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Postajo prometne policije Ljubljana (01 583-88-20), ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Maja Ciperle Adlešič
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...