radio tomi predvajalnik

Policisti in kriminalisti na območju PU Nova Gorica nadaljujejo z aktivnosti glede lanskega vloma v poslovne prostore ene od gospodarskih družb v Šempetru pri Gorici (Ulica Lavžnik). Omenjeno kaznivo dejanje Velike tatvine (po prvem odstavku 205. člena KZ-1) je bilo namreč izvršeno v noči z dne 14. na 15. oktober 2018 na škodo ene od tamkajšnjih podjetij, kjer je bilo odtujena večja količina računalniških komponent za rudarjenje kriptovalut. Zaradi omenjenega nezakonitega početja je bila gospodarski družbi povzročena velika materialna škoda. Po izvršenem kaznivem dejanju je storilec z odvzetimi računalniškimi enotami kraj zapustil in odšel neznano kam. Storilca so pri kaznivem dejanju posnele tudi tamkajšnje varnostne kamere, vendar njegova ideniteta v tem trenutku še ni ugotovljena oz. potrjena.

vlom sempeter pri gorici 1

vlom sempeter pri gorici 2

vlom sempeter pri gorici 3

Zato pozivamo vse, ki bi osebo na fotografiji prepoznali oz. Policiji nudili koristne informacije v zvezi s tem primerom, da jih sporočijo Policiji na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran