radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poskus ropa prodajalne v Vipavi

policija splosniVčeraj, 21. januarja ob 18.45 uri, je bila Policija obveščena o poskusu ropa trgovine v Vipavi. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v omenjeni prodajalni med nakupovalnimi policami izbral nekaj prodajnih izdelkov in se kasneje napotil proti blagajniškemu pultu. Tam je kmalu zatem od uslužbenke trgovine zahteval gotovino in svojo grožnjo podkrepil z nevarnim predmetom oz. večjim nožem. Uslužbenka je nato s kričanjem prepodila neznanega storilca, ki je takoj zatem zbežal iz omenjene prodajalne neznano kam ne da bi mu uspelo karkoli ukrasti. V času izvršitve kaznivega dejanja je bilo v omenjeni trgovini več kupcev. Med ropom nihče ni bil telesno poškodovan. Policisti PP Ajdovščina nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin navedenega kaznivega dejanja (po prvem odstavku 206. člena KZ-1) in bodo po njenem zaključku podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. V tem trenutku Policija storilca še ni izsledila.

Po prvih ugotovitvah gre za neznanega storilca, starega med 40 in 45 let, visok je približno 175 cm in atletske postave. V času izvršitve kaznivega dejanja je bil storilec oblečen v temnejša oblačila (bundo in hlače), obute je imel športne copate, na glavi pa je nosil črno kapo.

Policisti zaprošamo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi glede poskusa ropa prodajalne v Vipavi imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policistom PP Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. pokličejo znano interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...