radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 71 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi telesnimi poškodbami udeleženih in trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo na vozilih in objektih.

Na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah smo včeraj zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enkrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Od dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo poškodovanje osebnega vozila, vlom v osebno vozilo, tatvino defibrilatorja ter poskusa vloma v stanovanjsko hišo.

Poškodovanje osebnega vozila - Velenje
Na parkirišču v Velenju smo obravnavali poškodovanje osebnega vozila. Storilec je na vozilu predrl dve pnevmatiki, poškodoval dvojna vrata in ukradel registrsko tablico.

Požar - Mežica
Včeraj, okoli 15.30 ure, je v Mežici zagorelo osebno vozilo parkirano pred stanovanjsko hišo. Zagorelo je pri akumulatorju. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Po prvih podatkih je na vozilu nastalo za okoli 1.000 € škode.

Tatvina - Štore
Včeraj smo bili obveščeni o tatvini defibrilatorja. Neznani storilec ga je ukradel iz večnamenske stavbe v Štorah.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo - Celje
Na Slomškovi ulici v Celju smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem balkonskih vrat.

Vlom v osebno vozilo – Rogaška Slatina
Sinoči smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo v Rogaški Slatini. Storilec je iz vozila ukradel višjo vsoto denarja in dvojna sončna očala.

Poleg omenjenega smo včeraj na območju Rogaške Slatine opravljali hišno preiskavo s področja prepovedanih drog, v trgovini v Levcu smo obravnavali tatvino žganih pijač, v Slovenj Gradcu smo obravnavali tatvino manjše vsote denarja iz garderobe ene od srednjih šol in več drugih zadev.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran