radio tomi predvajalnik

policija splosniNekaj minut po dvaindvajseti uri preteklega petka smo bili obveščani o prijetju vlomilca na Lopati pri Celju. Med vlamljanjem v stanovanjsko hišo so domačini v gornjih prostorih zalotili in prijeli 32-letnega osumljenca iz Žalca. Policisti so mu odvzeli prostost in zasegli ukradene predmete. Po vseh zbranih obvestilih ga bodo kazensko ovadili.

V soboto, v poznih popoldanskih in v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah, smo opravili ogleda kraja vlomov v stanovanjski hiši. Neznani storilec je v Škofji vasi povzročil škodo pri vlamljanju, vendar v stanovanjsko hišo ni uspel vstopiti. V Zadobrovi pa je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in iz notranjosti odtujil nekaj kosov zlatnine in okoli 200 € gotovine. Za storilci še poizvedujemo.

dr. Peter Pungartnik,
vodja oddelka za operativno OKC PU Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran