radio tomi predvajalnik

Iz celjskih zaporov so nas v začetku januarja letos obvestili, da so pravosodni policisti pri pregledu paketa, ki ga je od domačih dobil eden od pripornikov, v ovoju čokolade našli manjše paketke, za katere je obstajal sum, da se v njih nahaja prepovedana droga.

Analiza je pokazala, da je v omenjenem primeru šlo za prepovedano drogo konopljo.

Na podlagi zbranih obvestil so policisti Policijske postaje Celje na Okrožno državno tožilstvo v Celju podali pobudo za izvedbo hišne preiskave in jo na podlagi odredbe, na območju Rogaške Slatine, včeraj tudi opravili v stanovanjski hiši in pripadajočih objektih.

Našli in zasegli so dobrih 90 kilogramov posušene konoplje in približno 60 ml smolnate snovi za katero sumimo, da vsebuje THC.

Po zbranih obvestilih bomo na Okrožno državno tožilstvo v Celju podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

zaseg droge celje 1

zaseg droge celje 2

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran