radio tomi predvajalnik

policija splosniPromet:
Prejeli smo 17 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo in ena prijava prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami.

Voznik, ki smo ga iskali zaradi prometne nesreče z udeležbo otroka-pešca pri Vodovodnem stolpu v Kranju s tega petka, 8.2., se nam je včeraj sam javil. Policisti proti njemu vodijo prekrškovni postopek zaradi trčenja v pešca na prehodu za pešce. Medijem hvala za objavo informacije o iskanju.

V Podlubniku so policisti v petek zvečer obravnavali voznika, ki je zaradi kombinacije alkohola (0,66 mg/l) in nepravilne strani vožnje zapeljal s ceste in povzročil prometno nesrečo. Voznik je bil samoudeležen v nesreči. Policisti proti njemu vodijo prekrškovni postopek.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli štiri vozila, v enem primeru gre za voznika mladoletnika.

Javni red in mir:
Na javnem kraju je bila v štirih primerih zasežena manjša količina prepovedane droge. Proti štirim osebam policisti vodijo prekrškovne postopke.

Obravnavnih je bilo 15 prijav o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju in pet v zasebnem prostoru.

Kriminaliteta:
S področja kriminalitete so policisti in kriminalisti obravnavali naznanila sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom, unovčenje ponarejenega bankovca za 10 eurov in nasilje v družini s prepovedjo približevanja žrtvi nasilja.

V četrtek so tržiški policisti v Bistrici pri Tržiču obravnavali vlom v osebni avtomobil in tatvino denarnice iz njega. Na Lancovem so radovljiški policisti v petek obravnavali vlom v stanovanje in prostor v istem objektu. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar. Na Komenskega ulica v Kranju pa je bilo včeraj popoldan vlomljeno v stanovanjsko hišo in odtujen manjši znesek denarja.

Nesreče:
Policisti so obravnavali dve nesreči na smučiščih in en dogodek s poškodbo noge pri osebi.

V treh primerih so bili policisti obveščeni o gorskih nesrečah. V petek opoldan si je turni smučar pri smučanju z Viševnika lažje poškodoval nogo, prav tako smučarka pri smučanju z Ratitovca. O včerajšnji smrtni nesreči smo vas že obveščali.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor I

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran