radio tomi predvajalnik

policija splosni7. 2.
V Pobegih je nekdo vlomil v hišo in lastnikom ukradel več kosov zlatnine.

V zadnjih mesecih je nekdo vlomil v kamp prikolico v izolskem kampu. Lastnikom z okolice Ljubljane je ukradel dve kolesi, vredni 1000 evrov, in 40 evrov gotovine.

8. 2.
V Strunjanu je nekdo vlomil v parkiran osebni avto in ukradel avtoradio z navigacijo in sončna očala. Lastnik je oškodovan za 5000 evrov.

V vasi Avber pri Sežani je nekdo vlomil v hišo, v notranjosti pa v sef , iz katerega je bila odnešena večja količina gotovine in več kosov različnega nakita in ur visokega cenovnega razreda. Policisti zbirajo informacije.

Ob 20.13 smo dobili informacijo, da od Seče proti Hrvaški vozi osebni avto, v katerem so vsi pijani. Policisti so vozilo ustavili. 44-letnemu vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, katerega rezultat je pokazal 0,86 mg/l alkohola v izdihanem zraku. V postopku je bilo ugotovljeno, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, saj mu je bil izrečen ukrep prenehanja veljavnosti. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog (po 25/6-1 IN 34/2 ZMV, 56/8-1 Zvoz in 105/3-4 ZPrCP).

9. 2.
Na Sv. Karatini (Ankaran) je nekdo vlomil v parkiran osebni avto ter iz vozila ukradel torbico z dokumenti in večjo vsoto denarja.

V Sečovljah je nekdo ukradel kolo KTM, črne in oranžne barve, ki je bilo nezavarovano na dvorišču. Kolo je vredno 500 evrov.

Popoldan so policisti na Kozini ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega so pred tem dobili sporočilo, da je iz trgovine odšel s polnim vozičkom, ne da bi plačal, zložil stvari v avto in odpeljal s kraja. 40-letni voznik iz Ljubljane je ukradel za približno 500 evrov prehrambenih izdelkov v trgovini na Kozini, poleg tega pa še za približno 500 evrov izdelkov iz trgovine v Kopru. Stvari je imel še v vozilu in so mu bile zasežene. Vozil je pod vplivom mamil, hitri test na prepovedane droge je bil namreč pozitiven, zatem pa je odklonil strokovni pregled. Vozilo so mu zasegli. Sledi mu obdolžilni predlog po ZPrCP in kazenska ovadba.

V Hrvatinih je nekdo vlomil v hišo in razmetal notranjost. Ukradel je več kosov zlatega nakita in zlatnik.

Nekdo je vlomil tudi v hišo v Prestranku in s tem povzročil lastnikom za 1000 evrov škode. Policisti še ugotavljajo, če je kaj odnešeno, saj so lastniki odsotni.

Ob 23.53 so nas poklicali s koprskega lokala, kjer je kršil javni red in mir moški z okolice Kopra. V gostinskem lokalu je razbijal kozarce, nadlegoval ostale goste lokala in padal pod mize. Varnostnik ga je opozoril na njegovo vedenje in mu ukazal, naj zapusti lokal, kar pa ni upošteval in s kršitvami nadaljeval. Zaradi kršitve določil 89/I-8 v zvezi 45/V ZZasV-1 so mu policisti na kraju izdali plačilni nalog.

10. 2.
Ob 16.15 je v Kopru na Markovcu osebni avto trčil v parkirano vozilo, zatem pa odpeljal. Policisti so pobeglega voznika izsledili in opravili ogled vozila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,80 mg/l. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog (po 42/4-1, 105/5- 4 in 110/5-6 ZPrCP).

Ilegane migracije
Na območju PU Koper so policisti od četrtka, 7. 2. 2019 od 7.00 ure, do danes, 11. 2. 2019 do 7.00 ure, obravnavali 1 osebo za nedovoljeni prehod državne meje med Hrvaško in Slovenijo.

Policisti PP Ilirske Bistrice so obravnavali državljana Alžirije in ga po postopku vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran