radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Kranj, 12.02.2019

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel:

  • pet obvestili o prometnih nesrečah z materialno škodo in eno s telesnimi poškodbami ter zapustitvijo kraja nesreče udeleženca;
  • tri prijave o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju in dve v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa naznanila sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

policija splosniPoziv!
Kranjski policisti so včeraj na Spodnjem Brniku obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika kombija in otroka – pešca. Nesreča se je znotraj naselja zgodila okoli 13.10, okoliščine pa kažejo, da je kombi oplazil peško in potem odpeljal naprej proti krožišču na Spodnjem Brniku. Domnevno gre za kombi rdeče barve za prevoz oseb. Voznika prosimo, da se zaradi razjasnitev okoliščin javi policiji, priče pa podatke lahko sporočijo tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

DOPOLNJENO: 12.02.2019 ob 14:35
Preklicujemo iskanje kombija z včerajšnje prometne nesreče na Spodnjem Brniku. Voznico kombija so policisti izsledili na podlagi klica na anonimni telefon policije in delnih podatkov klicatelja.

Tatvina
Včeraj zvečer so kranjski policisti obravnavali moškega, ki je osumljen drzne tatvine. V trgovini je izkoristil nepazljivost stranke in ji iz nakupovalne košarice odtujil vrednejši mobilni telefon. Osumljenec je bil odkrit, mobilni telefon zasežen, policisti pa ga obravnavajo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Ostala kriminaliteta
V Lipici so škofjeloški kriminalisti včeraj obravnavali vlom v avtodom; na Reševi ulici v Kranju je bilo dopoldan vlomljeno v stanovanjsko hišo in izvršena tatvina dveh ročnih ur ter zlatnine – oboje manjše vrednosti; danes ponoči pa je bilo na Gregoričevi ulici v Kranju vlomljeno v gostinski obrat in odtujen manjši znesek menjalnega denarja.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor I

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...