radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 58 interventnih dogodkov.

Od obravnavanega dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo pet vlomov v objekte, štiri vlome v vozila, dve tatvini ter zaseg tablet.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh zasegih vozil. V Žalcu smo včeraj v dopoldanskih urah zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na območju Dramelj pa voznici, ki je prav tako vozila brez vozniškega dovoljenja.

Vloma v stanovanjski hiši – Tolsti vrh, Prožinska vas
V Tolstem vrhu pri Mislinji je neznani storilec skozi okno vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Ukradel je diatonično harmoniko.

Vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Prožinski vasi. V tem primeru je storilec ukrade daljnogled.

Vloma v gostinska lokala - Celje
Danes zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v dva gostinka lokala v Celju in sicer na Opekarniški ulici in Ljubljanski cesti. Iz lokala na Ljubljanski cesti je storilec ukradel menjalni denar, podatkov o tem, kaj je storilec ukradel iz gostinskega lokala na Opekarniški ulici, še nimamo.

Vlom v gradbena zabojnika - Šoštanj
V Šoštanju je neznani storilec vlomil v ograjen prostor delovišča in nato v dva gradbena zabojnika. Ukradel je vibracijsko ploščo, motorno žago, udarno kladivo in več drugega orodja, s čimer je lastnikom povzročil za dobrih 10.000 € škode.

Tatvina bakrenih žlebov - Celje
Na Cesti na Dobrovo v Celju je neznanec s strehe stanovanjske hiše ukradel bakrene žlebove.

Tatvina goriva - Velenje
Na območju Velenja je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila ukradel dobrih 150 litrov nafte.

Vlomi v osebna vozila – Celje
V Celju smo včeraj obravnavali štiri vlome v osebna vozila. Dva na Ulici XIV divizije in dva na Partizanski ulici. Storilec ni ukradel nič vrednejšega, škodo je lastnikom povzročil z razbitjem stekel.

Zaseg tablet - Celje
Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so sinoči v Celju obravnavali 50-letnega romunskega voznika osebnega vozila in dva sopotnika. Pri postopku so ugotovili, da je imel 40-letni sopotnik pri sebi večjo količino tablet, ki so uvrščene na seznam prepovedanih drog. 40-letnika bomo kazensko ovadili.

Za konec še o včerajšnjem nadzoru cestnega prometa.
V AD-HOC nadzoru, ki smo ga včeraj med 6.30 in 9.30 izvajali na celotnem območju naše policijske uprave smo zaznali 45 kršitev voznikov, ki med vožnjo niso uporabljali varnostnih pasov, 32 kršitev zaradi uporabe telefona med vožnjo, 15 kršitev voznikov do pešcev in 91 kršitev pešcev.

S podobnimi nadzori bomo redno nadaljevali tudi v prihodnje.

Varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran