radio tomi predvajalnik

policija splosniPiranski policisti so obravnavali nasilje v družini. Nasilnemu moškemu so izrekli ukrep prepoved približevanja, sledi pa še uvedba hitrega postopka po 33/I ZPPPD, saj so pri njemu našli in zasegli zavitek konoplje, gramsko tehtnico in mlinček.

Okoli 22. ure je v enem od koprskih lokalov 48-letni domačin nadlegoval goste in jih izzival k pretepu. Ob prihodu policistov na kraj je s svojim početjem nadaljeval, prav tako pa je v postopku na policiste vpil, jih žalil in jih pozival k pretepu. Odredili so mu pridržanje. Zaradi kršitve določil 6/I, 7/II in 22/I ZJRM-1 in kršitve določil 24/I ZOIzk-1 mu je bil izdan in vročen plačilni nalog

Po 20. uri je bilo v Jablanici pri Ilirski Bistrici ukradeno vozilo Fiat Panda 4 x 4, reg. KP KH-376, bele barve, letnik 2009. Kontaktni ključi so bili v vozilu. Lastnik vozila je oškodovan za 4.500 evrov.

Ilegane migracije
Na območju PU Koper so policisti od ponedeljka, 11. 2. 2019 od 7.00 ure, do danes, 12. 2. 2019 do 7.00 ure, obravnavali 2 osebi za nedovoljeni prehod državne meje med Hrvaško in Slovenijo. Policisti PP Ilirske Bistrice so obravnavali državljana Sirije in Iraka, ki sta vstopila nedovoljeno na območju Gomancev. Danes sta bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran