radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 147 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 56 dogodkov, s področja javnega reda in miru 35 dogodkov in s področja prometne varnosti 57 dogodkov.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 9 tatvin, 8 vlomov in 2 poškodovanji tuje stvari.

S področja prometne varnosti so obravnavali 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 6 prometnih nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami.

S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 8 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

Vlomi
Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 8 vlomov.

V Izlakah je neznani storilec vlomil v hišo in odtujil nakit.

V Litiji so nezanci vlomili v hišo, pregeldali prostore vendar niso ničesar odtujili.

Na Ilirski cesti so policisti obravnavali vlom v klet, od koder so odtujili orodje.

Na Trpinčevi ulici so neznanci vlomili v garažo in odtujili kolo.

Na Dunajski cesti je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder je bila odtujena manjša količina denarja.

Prav tako so policisti obravnavali še tri vlome v vozila.

Večkrat udaril občana
Včeraj popoldan smo bili obveščeni o dogodku na Ljubljanski cesti v Kočevju, v katerem naj bi po do sedaj zbranih obvestilih 38-letni moški večkrat udaril 55-letnega občana. Slednji je zdravniško pomoč na kraju odklonil. Ob prihodu policistov na kraj sta bila oba udeleženca še na kraju, s katerima so policisti opravili razgovore. V zvezi dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri sumov kaznivega dejanja nasilništva.

Prometna varnost:
Policisti so včeraj v Grosuplju na Adamičevi cesti obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in pešec, ki je v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe. Voznica je pri zavijanju desno trčila v pešca, ki je pravilno prečkal vozišče na prehodu za pešce. Pešec je bil zaradi poškodb odpeljan v UKC Ljubljana. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj popoldan so policisti obravnavali prometno nesrečo na Celovški cesti v Ljubljani, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti s strani voznika. Kolesarka je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. Po podatkih policije naj bi utrpela lahke telesne poškodbe. Zoper voznika sledi ustrezen ukrep po znanem statusu poškodb kolesarke.

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran