radio tomi predvajalnik

Na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Slovenj Gradcu smo včeraj, zaradi suma posedovanja nelegalnega orožja, opravili hišno preiskavo pri 44-letniku z območja Radelj ob Dravi.

Pri hišni preiskavi smo našli in zasegli pištolo znamke HS, cal. 9 mm Luger z dvema nabojnikoma in 63 naboji, za kar osumljenec ni imel ustreznega dovoljenja ter staro rusko vojaško puško cal. 7,62 x 39 z bajonetom, ki spada v kategorijo prepovedanega orožja.

Poleg orožja smo pri hišni preiskavi našli in zasegli še manjšo količino heroina in konoplje ter pripomočke za uživanje in preprodajo prepovedane droge.

zaseg orozja radlje ob dravi

Osumljenega bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj Nedovoljena proizvodnja in promet orožja ali razstreliva po 307. členu Kazenskega zakonika ter Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186. členu Kazenskega zakonika. Prav tako bomo zoper njega izvedli prekrškovni postopek zaradi nelegalne posesti orožja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran