radio tomi predvajalnik

policija splosniNa podlagi pridobljenih posnetkov video nadzornih kamer in zbiranja obvestil smo ugotovili, da sta v trgovinah kradla 32-letna Celjanka in 34-letnik z območja Šmarja pri Jelšah. Ko smo jima pred dnevi odvzeli prostost sta imela pri sebi ukradene električne aparate in več ukradenih steklenic žganja.

Z zbiranjem obvestil smo ugotovili, da sta od novembra lani do prijetja storila 13 kaznivih dejanj in ukradla za dobrih 1.700 € stvari.

Osumljena smo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki ju je po zaslišanju izpustil na prostost.

V mesecu februarju 2019 smo na območju Celja obravnavali tudi več vlomov v gostinske lokale in vozila. Zaradi povečanega števila vlomov smo začeli z intenzivnim zbiranjem obvestil in poostrenimi nadzori območij, kjer so bili izvršeni vlomi ter odvzeli prostost 42-letnemu Celjanu osumljenemu najmanj štirih vlomov v gostinske lokale v Celju in štirih vlomov v vozila Celju.

Zaradi suma storitve kaznivih dejanj Velike tatvine po čl. 205/I KZ-1 smo ga privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran