radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 78 interventnih dogodkov.

V današnjem policijskem poročilu najprej o dogodku s smučišča.

Na smučišču Pungart, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, smo včeraj opravili preizkus alkoholiziranosti s 46-letnim smučarjem. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi več kot 3 promile alkohola. Smučarju smo odvzeli smučarsko karto in izdali plačilni nalog.

V nadaljevanju o dveh vlomih, nesreči pri delu in prijetju ilegalnega prebežnika.

Vlom v pisarno podjetja – Šmarje pri Jelšah
Na območju Šmarja pri Jelšah smo včeraj obravnavali vlom v pisarno podjetja. Storilec je ukradel kovinski trezor z dokumenti.

Vlom v gostinski lokal - Vransko
Danes zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Vranskem. Storilec je ukradel nekaj cigaret in gotovine.

Poškodba pri delu - Celje
V podjetju v Celju se je včeraj pri delu poškodoval 41-letni delavec, ki je pri metalizaciji zabojnika padel na tla z višine približno 2,70 m.

Ilegalni prestop državne meje
Turški voznik tovornega vozila, ki je včeraj v podjetje v Preboldu pripeljal tovor, nas je obvestil, da je pri razlaganju tovora iz vozila skočil moški, najverjetneje ilegalni prebežnik. Tujca, državljana Sirije, smo kmalu našli in ga po opravljenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, smo zasegli vozila. Enemu na Grobelnem, enemu v Mislinji in enemu v Spodnji Vižingi.

Poleg omenjenega smo včeraj obravnavali še šestnajst prometnih nesreč, deset kršitev javnega reda in miru unovčitev ponarejenega bankovca, dve nesreči na smučiščih, tri travniške požare, tri zasege prepovedanih drog, več poškodovanj vozil na parkiriščih in več drugih stvari.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran