radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24. urah smo na celjski operativno komunikacijski center prejeli 66 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. S področja kriminalitete smo obravnavali 24 dogodkov, s področja javnega reda in miru 19 in s področja prometne varnosti 21 dogodkov.

S področja kriminalitete izpostavljamo dva zasega prepovedanih drog, vlom in tri tatvine.

Zasega prepovedanih drog – Laško in Velenje
Pri hišni preiskavi na območju Laškega smo včeraj 23-letnemu občanu zasegli okoli 3 kg rastline mitragyna cpeciosae, ki po uredbi sodi med prepovedane substance ter manjšo količino posušene konoplje.

Pri hišni preiskavi na območju Velenja smo 43-letnemu občanu zasegli približno kilogram posušenih vršičkov konoplje, kilogram konopljine smole ter nekaj konopljinega olja in manjšo količino kokaina.

Oba smo pridržali in ju bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami po 186. členu KZ-1.

Tatvina goriva - Šoštanj
Na delovišču v Šoštanju je neznani storilec iz rezervoarja delovnega stroja ukradel gorivo, poskušal je vlomiti tudi v kabino delovnega stroja, s čimer je lastnikom škodo povzročil še s poškodovanjem vrat.

Vlom v osebno vozilo Gornji Dolič
Včeraj smo bili obveščeni, da je med vikendom, neznani storilec vlomil v osebno vozilo parkirano pred športnim igriščem v Gornjem Doliču. Storilec je iz denarnice, ki jo je našel v vozilu, ukradel bančno kartico na kateri je bila zapisna koda in na dveh bankomatih s kartico dvignil gotovino. Vse občane znova opozarjamo, naj si na kartice ne beležijo kod, prav tako naj listkov s kodami ne puščajo v denarnicah s karticami.

Tatvina drv – Začret, Sedraž
V Začretu smo obravnavali tatvino drv. Neznanec je ukradel okoli 700 € vredna suha bukova drva, ki si jih je lastnik pripravil za odvoz.

Iz gozda v Sedražu je neznanec ukradel okoli 15 kubičnih metrov bukovih hlodov.

Pridržanje zaradi vožnje pod vplivom alkohola - Laško
V Laškem smo danes ponoči zaradi vožnje pod vplivom alkohola ,do streznitve pridržali 28-letnega voznika osebnega vozila. Alkotest mu je pokazal 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran