radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Cerkljanskem se je pri delu v gozdu poškodoval starejši občan
Danes, 14. marca ob 12.40 uri, je bila Policija obveščena o delovni nesreči na Cerkljanskem, kjer se je pri delu v gozdu poškodovala ena oseba. Policisti PP Idrija so na kraju in z zbiranjem obvestil med drugim ugotovili, da sta dva starejša moška na strmem travniku na območju naselja Jazne (Občina Cerkno) podirala manjše drevo. Pri tem so se veje podrtega drevesa (hruška) zapletle v veje drugega sadnega drevesa zaradi česar sta obe drevesi padli na tla. Eden od omenjenih oseb (82-letni moški), ki je stal v bližini drugega drevesa, je odskočil stran in pri tem izgubil ravnotežje ter posledično padel na tla. Pri tem se je telesno poškodoval (poškodba kolka). Na kraju mu je drugi moški nudil prvo pomoč, kasneje pa so poškodovanca oskrbeli reševalci NMP ZD Idrija in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti PP Idrija bodo o vseh ugotovljenih dejstvih obravnavanega dogodka s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča I. kategorije s pobegom na območju Nove Gorice
Danes, 14. marca ob 12.43 uri, so policiste obvestili o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na Goriškem in v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Po prvih podatkih je 73–letna voznica osebnega avtomobila peljala iz Rožne Doline proti Pristavi (naselje v Mestni občini Nova Gorica). Med vožnjo na omenjeni relaciji ji je v ostrem desnem ovinku iz nasprotne smeri pripeljal neznani voznik manjšega osebnega vozila, bele barve, ki je vozil po sredini vozišča in z vzvratnim ogledalom trčil v ogledalo drugega avtomobila, s katerim se je peljala omenjena voznica. Po nesreči je neznani voznik s kraja odpeljal dalje ne da bi se ustavil in oškodovanki nudil ustrezne podatke. V primeru izsleditve bodo prometni policisti zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

V prometni nesreči I. kategorije na Ajdovskem udeleženi dve vozili
Danes, 14. marca nekaj po 7. uri zjutraj, so policisti PP Ajdovščina obravnavali prometno nesrečo I. kategorije med naseljema Dobravlje in Selo. Ugotovljeno je bilo, da je 34–letni voznik osebnega avtomobila vozil iz Dobravelj proti Selu. Pred njim je v isti smeri vozil tudi voznik avtobusa. Omenjeni voznik avtobusa je na vozišču zmanjšal hitrost in se ustavil, 34-letni voznik avtomobila pa s svojim vozilom ni vozil na zadostni varnostni razdalji in se s sprednjim delom avtomobila zaletel v zadnji del avtobusa. V prometni nesreči nihče od udeležencev ni bil poškodovan (na linijskem avtobusu je bilo večje število potnikov). Policisti so 34-letnemu povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje (prekratka varnostna razdalja) izdali plačilni nalog.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran