radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Kranj, 26.03.2019

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 3 obvestila o prometnih nesrečah;
  • 2 kršitvi predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 5 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa naznanila sumov kaznih dejanj tatvina, vlom in ponareditev denarja (trije bankovci za 20 eurov so bili unovčeni na javni prireditvi).
  • Policisti so včeraj trem osebam zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo postopke.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli eno vozilo.
  • Tudi danes zjutraj v polovični zapori Delavskega mostu ni bilo posebnosti. Včeraj je v popoldanski konici zaradi težjega vključevanja tovornih vozil prihajalo do krajših zastojev na avtocestnem izvozu Kranj-zahod proti Polici, ker gre za razmeroma kratek izvozni krak in križišče. Promet na priključku Kranj-vzhod oziroma na relaciji Šenčur – Primskovo je potekal počasi. Situacija je približno enaka kot pred zaporo. Policisti bodo v konicah še naprej na relaciji na mestih, kjer se lahko pričakuje zastoje. Vozniki bodite strpni.

policija splosniTatvina goriva
Gorenjski prometni policisti so včeraj popoldan obravnavali voznika brez nameščenih registrskih oznak na osebnem avtomobilu. V dodatnem preverjanju so pridobili informacijo, da je moški nekaj minut prej na bencinskem servisu izvršil tatvino goriva. Zaradi prometnega prekrška proti njemu vodijo prekrškovni postopek, za tatvino goriva pa ga bodo kazensko ovadili.

Tatvina
Neznani storilec je včeraj preko dneva v prodajalni v Radovljici izkoristil nepazljivost zaposlenih in z delovnega pulta odtujil denarnici. V prodajalnah so zaposlenim največkrat odtujene denarnice. Stvari zato ne puščajte na mestih, kjer so dosegljive drugim ljudem oziroma, do kamor lahko neovirano dostopajo, ko se ukvarjate s strankami.

Vlomi
Včeraj ponoči je bilo v Vogljah vlomljeno v lopo in počitniško prikolico. Storilec je odtujil sončni kolektor. Že preko vikenda je bilo na Ulici Heroja Verdnika na Jesenicah vlomljeno v skladišče. Lastniki ne pogrešajo ničesar.

Ostala kriminaliteta
Kranjski kriminalisti so včeraj okoli 20.40 na Poštni ulici v Kranju obravnavali prijavo drznega vedenja dveh neznanih oseb, ki sta zamaskirana vstopila v pekarno in do prodajalke. Ko ji je eden usta prekril z roko, je prodajalka z vpitjem začela opozarjati nase, storilca pa sta kraj hitro zapustila. Eden od njiju je bil visok okoli 180 cm, oblečen je bil v sivo trenerko in temno bundo. Na glavi je imel črno kapo, preko ust pa rdeč šal. Poškodovan ni bil nihče, nevarni predmeti pri storilcih niso bili opaženi. O dejanju kriminalisti še zbirajo obvestila.

Iščemo lastnike
Škofjeloški policisti so prejšnji petek, 22. marca ponoči, zaradi kršitve hišnega pripora obravnavali Škofjeločana, ki je imel pri sebi predmete, ki verjetno izvirajo iz kaznivih dejanj. Istega moškega so prejšnji teden policisti že obravnavali zaradi vloma v gradbena zabojnika na območju Škofje Loke in tatvine orodja. Preiskovalni sodnik je osumljencu po dejanju odredil pripor. V kleteh, garažah in drugih pomožnih prostorih prosimo preverite, če so predmeti morebiti vaši in se z dokazili oglasite na Policijski postaji Škofja Loka.

zasezeni predmeti 1

zasezeni predmeti 2

zasezeni predmeti 3

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor I

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...