radio tomi predvajalnik

policija splosniObčan nam je sporočil, pred eno od trgovin v Luciji dve ženski prosjačita denar za gluhoneme. Bili sta z vozilom francoskih registrskih tablic, vozil pa je moški. Policisti jih sicer niso še izsledili, vse pa opozarjamo, naj ne nasedajo tovrstnim prošnjam in naj od oseb, ki zbirajo denar v dobrodelne namene, zahtevajo potrdilo upravne enote.

V Dolnjih Ležečah so policisti 40-letnemu Sežančanu zasegli moped, ki ni registriran, voznik pa nima vozniškega dovoljenja. V Izoli pa so zasegli osebni avto 41-letnemu Koprčanu, ki prav tako nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Obema sledi obdolžilni predlog.

V trgovskem centru v Kopru je popoldan vinjen moški z okolice Ljubljane po trgovinah nadlegoval goste in zaposlene. Ob prihodu policistov se ni pomiril in je nadaljeval z kršitvijo, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog po 7/1 in 22/1 ZJRM in 89/1 ZZasV.

Popoldan je v Izoli po parkirišču čudno vozil voznik osebnega avtomobila. Policisti so 58-letnemu domačinu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1.48 mg/l alkohola. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Policisti so v zadnjih 24ih urah obravnavali dva ilegalna prehoda, in sicer državljana Srbije, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno. Izdali so jima plačilni nalog, vrnjena sta bila na Hrvaško.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran