radio tomi predvajalnik

policija splosniDopolnjujemo torkovo informacij o smrti dveh oseb v zasebnem prostoru na območju Radovljice. Zaradi posledic uporabe ostrega predmeta je v nasilnem prepiru najverjetneje že preko vikenda umrla ženska, medtem, ko si je njen partner v istem prostoru po uboju sam vzel življenje. Na obeh truplih so bile najdene sledi uporabe ostrega predmeta in težje rane, ki jih je storilec najprej prizadejal žrtvi, potem pa še sebi. Dogodek je glede na zbrana obvestila posledica spora med partnerjema. Druge osebe na kraju v času storitve dejanja niso bile prisotne, stanovanje pa je bilo zaklenjeno od znotraj. V dogodku gre za uboj in samomor. Kriminalisti bodo z ugotovitvam seznanili pristojno državno tožilstvo.

Lep pozdrav,

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor I

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran