radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti smo v letošnjem letu obravnavali več primerov storitev kaznivih dejanj tatvin goriv na različnih bencinskih servisih na območju Pomurja. Z zbiranjem obvestil smo ugotovili, da v danih primerih gre za dva osumljena iz območja PP Murska Sobota. Pri obema je bila opravljena hišna preiskava. Ugotovljeno je bilo, da sta osumljena izvrševala tatvino goriv s tremi avtomobili in različnimi ukradenimi registrskimi tablicami. Trenutno je na območju Pomurja uspešno preiskanih 14 kaznivih dejanj: 8 tatvin goriv in 3 tatvine registrskih tablic na območju PP Murska Sobota, 1 tatvina goriva na območju PP Gornja Radgona in 2 tatvini goriva na območju PP Lendava.

Policisti pa še čakamo povratne informacije iz drugih enot v R Sloveniji, če bi se vozila ali registrske številke pojavile še kje drugje. Zoper 39 in 58-letna osumljena bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Tatvine po I. in II. odstavku 204. člena KZ-1.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran