radio tomi predvajalnik

policija splosniV času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, 6 z lažjimi telesnimi poškodbami ter 38 prometnih nesreč z materialno škodo.

V soboto okoli 14.30 ure smo v Žalcu obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. 54-letni voznik motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo skozi krožišče ob izvozu iz krožišča izgubil oblast nad vozilom in trčil v prometni znak. Pri padcu se je voznik motornega kolesa hudo telesno poškodoval.

V policijske evidence smo na novo vpisali 7 tatvin, 3 vlome, 6 poškodovanj tujih stvari, goljufijo ter 6 drugih kaznivih dejanj. Naši policisti so 15 krat intervenirali na javnem kraju in 10 krat v zasebnih prostorih.

Velenjski policisti so opravili ogled tatvine kolesa iz kolesarnice na Tomšičevi v Velenju.

V Celju so policisti v eni izmed trgovin obravnavali tatvino torbice z dokumenti, mobilnim telefonom ter nekaj gotovine. Lastnica je oškodovana za okoli 500 eur.

Tatvino orodja so obravnavali policisti policijske postaje Šentjur. Neznani storilec je iz skladišča odtujil več kosov električnega orodja v vrednosti 150 eur. Šentjurski policisti so obravnavali tudi tatvino nafte iz tovornega vozila na počivališču Zima.

Vlomljeno je bilo v počitniško hišico v Slovenj Gradcu. Storilec je pregledal notranjost objekta vendar ni nič odtujil.

Vlom v osebni avto so obravnavali celjski policisti. Storilec je z vlomom naredil škode za 3500 eur, odtujenega pa ni bilo ničesar.

Žalski policisti so obravnavali poskus vloma v vozilo. Storilec v vozilo ni prišel, je pa tudi v tem primeru z poškodovanjem ključavnice povzročil materialno škodo v višini 150 eur

Toliko smo vam pripravili za današnje poročilo. Želimo vam lep in varen dan.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran