radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 66 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, eni z lažjimi poškodbami udeleženih in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami - Lemberg
Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo včeraj okoli 10.45 ure obravnavali izven naselja Lemberg. 78-letni voznik osebnega vozila je v desnem ovinku zapeljal z vozišča in se pri tem hudo poškodoval.

Prometna nesreča z lažjimi telesnimi poškodbami - Celje
Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj proti večeru obravnavali na Ulici pod Gabri v Celju, kjer je voznik osebnega vozila izsili prednost 70-letnemu vozniku kolesa z motorjem. Le ta se je pri padcu lažje poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj trikrat ukrepali v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju še o dogajanju s področja kriminalitete.

Tatvina - Teharje
Na Teharju smo včeraj obravnavali tatvino. Medtem, ko je lastnik hiše na dvorišču kosil, je najverjetneje neznana starejša ženska, temnejših daljših las, ki jo je med košnjo opazil na dvorišču, vstopila v hišo in iz omare v stanovanju ukradla okoli 400 € gotovine.

Vlom v kolesarnico in tatvina treh koles - Velenje
Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v kolesarnico stanovanjskega bloka na Stanetovi ulici v Velenju. Storilec je ukradel tri kolesa, dve znamki Nakamura in eno znamke Scott.

Tatvina goriva - Mozirje
Iz rezervoarja delovnega stroja, parkiranega na gradbišču trgovine v Mozirju, je neznani storilec ukradel okoli 120 litrov goriva.

Tatvina kolesa - Šentjur
V Šentjurju smo obravnavali tatvino kolesa. Neznan starejši moški je ukradel nezaklenjeno kolo, ki je bilo parkirano za bencinskim servisom.

Poskus goljufije – Šmarje pri Jelšah
V javnem zavodu v Šmarju pri Jelšah smo obravnavali poskus goljufije. V računovodstvo so dobili elektronsko sporočilo, ki naj bi ga poslala njihova direktorica in naročila nakazilo dobrih 15.000 € na transakciji račun v tujino. Računovodkinja je takoj posumila, da bi lahko šlo za podobno goljufijo, kot se je par dni nazaj zgodila na šmarskem območju in denarja ni nakazala.

Poskus vloma v osebno vozilo - Vransko
Na Vranskem smo včeraj obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilcu v vozilo ni uspelo vstopiti je pa lastniku višjo škodo povzročil s poškodovanjem sprednjih vrat.

Včeraj smo bili obveščeni še o dveh lažjih poškodbah pri delu v Laškem in Mozirju, v Žalcu smo dvema osebama zasegli manjšo količino konoplje, v Mozirju so neznani storilci z nadstreška hotela ukradli dobrih 10 metrov bakrenih žlebov, v Celju pa je neznani storilec izpred šotora kjer prodajajo različne sadike ukradel tri grmičke mandarin.

Toliko o dogajanju v zadnjih 24 urah. Danes na območju celotne Slovenije poteka maraton nadzora hitrosti kjer bomo na 611 lokacijah opravljali meritve hitrosti v cestnem prometu. Na območju Policijske uprave Celje bomo nadzor hitrosti opravljali na 152. lokacijah. Upoštevajte omejitve hitrosti in nasploh bodite pri vožnji strpni in previdni.

Lep in varen dan vam želimo s Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran