radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicijsko poročilo začenjamo s podatki o včerajšnji tragični prometni nesreči, v kateri je umrl 61-letni kolesar, doma z območja Upravne enote Šentjur.

Smrtna prometna nesreča – Gorica pri Slivnici
Prometna nesreča se je zgodila okoli 17.30 ure, na regionalni cesti izven naselja Gorica pri Slivnici, na relaciji Šentjur – Žegar. 38-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Šentjurja. V križišču za Voglajno je z njegove desne smeri pripeljal kolesar, ki je brez ustavljanja zapeljal na glavno cesto in nameraval zaviti proti Šentjurju. Voznik osebnega vozila je zapeljal v levo in močno zaviral, da bi se izognil trčenju, vendar je kolesar kljub temu trčil v prednji desni del vozila, ter padel po vozišču. V trčenju se je 61-letni kolesar tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

V petih prometnih nesrečah je letos na območju naše policijske uprave umrlo šest ljudi, trije vozniki osebnih vozil, ena voznica osebnega vozila, pešec in kolesar.

Poleg omenjene, smo včeraj obravnavali še tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in devetnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v zasebnih in enkrat v javnih prostorih.

V nadaljevanju najprej o ilegalnem prehodu državne meje.

V tovornem vozilu našli tri mladoletne Afganistance - Polzela
Pri razkladanju srbskega tovornega vozila na dvorišču podjetja na Polzeli, so včeraj v tovornem delu vozila našli tri mladoletne afganistanske državljane. Podatka o tem, kje natančno so vstopili v tovorni del vozila nimamo. Mladoletnike smo po končanih postopkih namestili v Center za tujce v Postojno.

Požar - Vrbno
Od preostalega dogajanja še o požaru, ki smo ga včeraj, nekaj pred 17. uro, obravnavali v Vrbnem. Zaradi preboja električnega vodnika je zagorelo v starejši delavnici. Tuja krivda za nastanek požara je izključena, materialna škoda ni bila visoka.

Miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran