radio tomi predvajalnik

Včeraj, 11. aprila, so policisti Policijske postaje Nova Gorica na podlagi odredbe okrožnega sodišča na območju Upravne enote Nova Gorica opravili hišno preiskavo pri 36-letnemu moškemu. Pri tem so našli in zasegli belo snov, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo (kokain) in vršičke posušene zelene rastline (konoplja). Novogoriški policisti so omenjeno snov in posušeno rastlino poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre za prepovedano drogo, bodo omenjeno osebo kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorica zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog (po določilu 186. členu KZ-1).

V okviru hišne preiskave je bilo najdeno in zaseženo tudi kratkocevno orožje (pištola) in strelivo. Strelivo in orožje bodo policisti poslali v strokovno analizo. Po končani analizi bodo novogoriški policisti zoper navedeno osebo uvedli postopek o prekršku.

zaseg droge orozja nova gorica

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran