radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Maribor, 14.04.2019

policija splosniPri kontroli prometa zasežena vozila
Pri kontroli prometa je bilo ustavljenih in kontroliranih pet večkratnih kršiteljev cestno prometnih predpisov, katerim so policisti, zaradi ponavljajočih se kršitev, zasegli njihova motorna vozila.

Požar
14. 4. 2019 ob 2.55 je bil OKC PU Maribor iz RCO Maribor obveščen o požaru v podjetju v Lenartu. OKC je na kraj napotil policiste, ki so zavarovali kraj oziroma območje, saj je do požara prišlo v ograjenem delu podjetja, v objektu velikosti približno 30 x 15 x 8 m. Gasilci imajo požarišče pod nadzorom, ga razkopavajo in sproti gasijo ostanke požara. Na tak način izvajajo ukrepe za uspešno dokončanje intervencije. Gibanje je zaradi požara omejeno na 100 m, saj lahko občasno še zagori. Bližnjim stanovalcem svetujemo, da zaradi tega zapirajo okna oziroma jih ne odpirajo. O požaru so bile obveščene pristojne institucije.

Policija z ogledom kraja požara še ni pričela, saj na požarišču intervencijo še vedno opravljajo gasilci. Z ogledom in z zbiranjem obvestil bomo ugotavljali, vzrok, posledice, višino škode in druge okoliščine požara. Med gašenjem požara je bil poškodovan en gasilec, v okolici pa se širi vonj zaradi gorenja. O ugotovitvah vas bomo obvestili.

Gorazd BLANUŠA
vodja izmene OKC

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...