radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Kranj, 15.04.2019

Gorenjski operativno komunikacijski center je v minulih 48 urah sprejel:

  • 12 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 7 primerov povoženja divjadi, ki je bila zbita v Javorjah, v Britofu, Zgornji Lipnici, v Soteski, na Primskovem (2-krat) in pri Spodnjem Brniku. V šestih od sedmih primerov je bila tema, do povoženj pa je prihajalo zvečer in zgodaj zjutraj. Prosimo pazite na divjad ob cesti in zmanjšajte hitrost na območjih, kjer se ta zadržuje. Lokacije so vedno iste, zato vozniki tam ne bi smeli biti presenečeni, da jo srečajo.
  • 8 je bilo prijav kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa so policisti obravnavali naznanila sumov kaznih dejanj tatvina, vlom, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini s prepovedjo približevanja žrtvi nasilja.
  • Policisti so v enem postopku zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli tri vozila, v enem primeru 18-letnemu vozniku, ki ni ustavil na modre luči in je s svojo vožnjo potem storil še več drugih prometnih prekrškov. Policisti ga obravnavajo še zaradi kršitve vzvratne vožnje, nepravilnega vključevanja v promet in neprilagojene hitrosti vožnje. Vozila so policisti zasegli.
  • Trenuten »rep« kolone v zastoju tovornih vozil na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je na priključku Hrušica. Koloni se približujte z zmanjšano hitrostjo in previdno.

policija splosniKriminaliteta
Neznani storilec je v soboto zvečer v športnem objektu v Škofji Loki iz garderobe odtujil dražji mobilni telefon. V trgovskem centru na območju Kranja pa so kriminalisti v soboto zvečer obravnavali tatvino denarnice in potem opravil dva dviga na bankomatu. Pazite na svoje osebne stvari!

Lep pozdrav,

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor I

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...