radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Novo mesto, 16.04.2019

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 183 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi in tatvine
Med 8. 4. in 15. 4. je v kraju Dolnji Križ na območju PP Dolenjske Toplice nekdo vlomil v zidanico in odtujil kotel za žganjekuho.

V Premagovcih na območju PP Krško je neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in odtujil tri cisterne za vino, mizo in dimniško cev.

Z delovišča na Levičnikovi cesti v Novem mestu je med 4. 4. in 15. 4. nekdo z delovnega stroja odtujil udarno kladivo znamke Atlas. Škode je za okoli 6000 evrov.

Nezakoniti prehodi državne meje
Črnomaljski policisti so v Sinjem vrhu izsledili in prijeli tri tujce, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki z državljanom Alžirije in dvema državljanoma Turčije še niso zaključeni.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...