radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 63 klicev o interventnih dogodkih, polovico s področja prometne varnosti. Med drugim smo bili obveščeni o prometni nesreči 12-letne deklice, padcu z motorjem in treh zasegih vozil.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami - Celje
Včeraj, nekaj minut čez sedmo uro zjutraj, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Ljubljanski cesti v Celju. V 12-letno deklico, ki je bila na poti v šolo, je na prehodu za pešce trčila voznica osebnega vozila. Deklica se je v trčenju lažje poškodovala.

Padec z motorjem - Mežica
Danes, okoli treh ponoči, so nas iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec obvestili, da so na zdravljenje sprejeli 23-letnega občana z območja Mežice, ki naj bi se poškodoval pri padcu z motorjem v večernih urah. 23-letnik je hudo poškodovan, okoliščine nesreče še preverjamo.

Zasegi vozil – Šoštanj, Velenje, Slovenske Konjice
Na območju Šoštanja smo zasegli osebno vozilo 35-letni voznici, na območju Velenja 35-letnemu vozniku in na območju Slovenskih Konjic 50-letnemu vozniku. Vsi so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj.

Tatvina- Slovenj Gradec
V Slovenj Gradcu smo včeraj obravnavali tatvino. Občan je v gostinskem lokalu na stolu pozabil denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti. To sta opazila druga dva gosta lokala in denarnico ukradla ter kmalu po tem poskušala na bližnjem bankomatu opraviti dvig. Lastnik kartice, ki je na telefon dobil obvestilo o neuspeli transakciji, je takoj odšel do bankomata in osebi, ki sta ukradla njegovo denarnico in poskušala dvigniti denar, zadržal do prihoda policistov. Osumljena bomo kazensko ovadili.

Poleg omenjenega smo v Celju obravnavali še par manjših tatvin v trgovinah ter zaseg manjše količine konoplje, v Velenju smo občanu zasegli zavitek hašiša in amfetamine, v Vitanju pa so štiri ženske iz trgovine ukradle več različnih aranžmajev in karton pomaranč.

Mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran