radio tomi predvajalnik

denarCeljski kriminalisti in policisti Policijske uprave Celje smo v februarju, marcu in aprilu letos obravnavali večje število kaznivih dejanj Ponarejanja denarja, kjer so neznane osebe na območju policijske uprave Celje unovčevale ponarejene bankovce za 500 €.

S takojšnim pristopom in temeljitim delom na terenu smo konec prejšnjega tedna v Celju odvzeli prostost ženski stari 47 let in 54-letnemu moškemu, doma z območja Celja, ki sta osumljena kaznivega dejanja Ponarejanja denarja.

Osumljena bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Ponarejanje denarja po 243. čl. KZ1.

Ponarejeni bankovci za 500 € so zelo kakovostne izdelave, zato opozarjamo trgovce, gostince in vse ostale, ki poslujejo z gotovino, naj bodo pozorni pri sprejemanju bankovcev za 500 €.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran