radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Celje, 18.04.2019

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov. 31 s področja prometne varnosti ter po 14 s področja kriminalitete ter javnega reda in miru.

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami – Celje, Gorica pri Slivnici
Na Kidričevi ulici v Celju, pri odcepu za Intereuropo, smo včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Vanj je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil voznik tovornega vozila.

Sinoči, okoli 21.40 ure, smo prometno nesrečo s telesnimi poškodbami obravnavali tudi v Hrastju, na cesti med Gorico pri Slivnici in Loko pri Žusmu. 54-letni voznik osebnega vozila je v blagem desnem ovinku zapeljal z vozišča in trčil v drevo. V trčenju sta se voznik in njegova 39-letna sopotnica lažje poškodovala.

Zaseg vozila – Rogaška Slatina
Na območju Rogaške Slatine smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Vožnja pod vplivom alkohola - Šentjur
Na območju Šentjurja smo včeraj pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je je imel 0,89 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku smo odvzeli vozniško dovoljenje, sledi še obdolžilni predlog.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...