radio tomi predvajalnik

policija splosni25. aprila 2019 nas je 65-letni Celjan obvestil, da sta ga v dopoldanskih urah oropala njegova 34-letna znanka in takrat še neznani moški.

Z zbiranjem obvestil smo ugotovili, da je 34-letna Celjanka, v stanovanjskem bloku v Celju, pozvonila pri 65-letnemu znancu. Ko ji je odprl vrata, je z njo v stanovanje nepovabljen vstopil še 40-letni Celjan, ki je od 65-letnika zahteval denar. Ko mu je dejal, da denarja nima ga je vrgel na posteljo in močno pretepel. Med drugim mu je zlomil ličnico, zbil zob in povzročil še več drugih poškodb. Medtem je 34-letnica preiskala stanovanje. Iz denarnice je oškodovancu vzela manjšo vsoto gotovine iz omare pa še dva srebrnika.

Storilca sta mu vzela še mobilni telefon in ga hudo poškodovanega zaklenila v stanovanje. 65-letnik je na srečo našel rezervni ključ in zapustil stanovanje ter pomoč poiskal v celjski bolnišnici ter zadevo prijavil policiji.

Osumljena smo izsledili in jima odvzeli prostost. Danes ju bomo s kazensko ovadbo, zaradi suma storitve kaznivih dejanj Rop po čl. 206/II KZ-1, Huda telesna poškodba po čl. 123/I KZ-1 in Protipravni odvzem prostosti po čl. 133/IV, privedli k preiskovalnemu sodniku.

34-letnice do sedaj še nismo obravnavali, 40-letnika smo v preteklosti že večkrat ovadili zaradi sumov storitev kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete ter kaznivih dejanj z elementi nasilja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran