radio tomi predvajalnik

policija splosniPrometna nesreča s smrtnim izidom - Spodnji Dolič
Današnje poročilo začenjamo s podatki o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila v torek 30.4.2019 okoli 11.15 ure v Spodnjem Doliču. 68-letni voznik osebnega vozila je vozil po regionalni cesti iz smeri Doliča proti Vitanju. V strmem klancu navzdol je pričel prehitevati pred njim vozeče vozilo. Po končanem prehitevanju voznik z vozilom ni zapeljal nazaj na desno smerno vozišče, temveč je z vožnjo nadaljeval po levem smernem vozišču ter v ostrem levem ovinku z nezmanjšano hitrostjo zapeljal naravnost izven vozišča. Vozilo je prebilo kovinsko varnostno ograjo ter trčilo v drevo. Hudo poškodovanega voznika so s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, od koder so nas obvestili, da je 68-letnik podlegel poškodbam. V prometni nesreči se je poškodovala tudi 66-letna sopotnica. To je letošnja deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je v prometni nesreči umrla ena oseba.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami - Šentjur
Obravnavali smo tudi prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, ki se je zgodila v sredo 1.5.2019 okoli 12.40 ure v Šentjurju. 28-letni voznik motornega kolesa je v kraju Šibenik, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo skozi levi ostri ovinek, izgubil oblast nad vozilom ter padel po vozišču. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Vlom v stanovanjsko hišo - Ravne na Koroškem
V Ravnah na Koroškem je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, iz katere so nepridipravi odtujili dve harmoniki vredni 10.000 EUR.

Vlom v klet - Celje in Velenje
Celjski policisti so opravili ogled vloma v kletne prostore stanovanjske hiše. Neznani storilci so odtujili več kosov električnega in vrtnega orodja. Vlom v klet so obravnavali tudi velenjski policisti, odtujena pa je bila lestev ter dve sekiri.

Vlom v osebni avto - Celje
V Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v osebni avto, kar mu ni uspelo, je pa na vozilu povzročil za okoli 600 eur materialne škode.

To je za danes vse, lep in varen dan vam želim. Pa srečno

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran