radio tomi predvajalnik

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 8 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo, od tega za eno zaradi alkohola;
  • po dve kršitvi predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju in v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa naznanilo suma kaznivega dejanja grožnje. Za dejanje obravnavajo Kranjčana, ki je bil v hitri intervenciji po prijavi dobljen z vnetljivo snovjo. Osumljenec je bil po postopku predan zdravniški službi v nadaljnjo obravnavo.
  • Včeraj so blejski policisti s pristojnimi drugimi službami in društvi v Radovni nadaljevali iskanje pogrešanega Kunilo Borisa z območja Ljubljane. Pogrešani ni bil najden. https://www.facebook.com/policijaKR/posts/2260747497476059
  • Policisti so v dveh primerih zasegli manjšo količino prepovedane droge.
  • Aktualna je akcija za večjo varnost kolesarjev. Ne uporabljajte telefonov med vožnjo/kolesarjenjem, uporabljajte čelado, bodite vidni, kolesarite varno, ostali vozniki pa jih ne spreglejte.

policija splosniPonoči oviran promet na avtocesti
Danes ponoči med 3.30 in 5.30 uro je bil zaradi gostega dima v Podbrezjah močno oviran promet. Kombinacija vremena in kurjenja zaradi zaščite drevja pred pozebo v bližini avtoceste, je povzročila skoraj ničelno vidljivost na cesti. Za preprečitev nesreče je bila potrebna velika aktivnost policistov, upravljavca ceste in zmanjšanje hitrosti na vsega 60 km/h. Nastal je okoli 50 metrski pas zelo gostega dima, ki je ostal pri treh. Vidljivost se je izboljšala ob 4.45, normalna pa je bila šele ob 5.30. Podobno, vendar v bistveno manjšem obsegu se je zgodilo tudi na Dobrem Polju na radovljiškem območju.

Iskalna akcija po najdbi čevljev in očal
Kranjski policisti so včeraj zvečer na podlagi informacije občana in najdenih športnih čevljev ter očal z dioptrijo na razgledni ploščadi na Pungertu v Kranju ter v kanjonu rekel Kokre izvedli iskalno akcijo zaradi morebitnega suma ogroženega življenja. Z gasilci in potapljači so pregledali teren in sotočje do zapornic na Savi. Našli niso nikogar. Danes bodo z aktivnostmi še nadaljevali. Prilagamo fotografijo »lepo zloženih« najdenih predmetov, da se ugotovi, komu predmeti pripadajo in ali je dejansko potrebna pomoč. Informacije lahko sporočite na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

cevlji ocala

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor I

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran