radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 57 klicev o interventnih dogodkih.

V današnjem policijskem poročilu poročamo o prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh vlomih v stanovanjski hiši, vlomu v osebno vozilo, tatvini registrskih tablic, poškodovanju vozila, požaru in zasegu dveh vozil.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami - Celje
Prometna nesreča se je sinoči, nekaj pred 20. uro, zgodila na Cesti na Dobrovo v Celju. 16-letni voznik kolesa z motorjem, ki je vozil iz smeri Vrunčeve ulice proti Dečkovi cesti v Celju, je nenadno zavil v levo proti Nušičevi ulici in trčil v osebno vozilo, ki ga je prehitevalo. 16-letni voznik pred zavijanjem ni nakazal, da bo spremenil smer, prav tako se ni prepričal, ali lahko varno naredi premik z vozilom. Voznik osebnega vozila je skušal trčenje sicer preprečiti z umikanjem v levo, vendar je kljub temu s sprednjim desnim delom trčil v moped. Voznik mopeda in sopotnik sta padla. 15-letni sopotnik na mopedu se je pri padcu hudo poškodoval, 16-letni voznik mopeda pa lažje.

Vlom v osebno vozilo - Celje
Na parkirišču ob Šmartinskem jezeru smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz vozila ukradel prenosni računalnik in nekaj gotovine. Škodo je lastnici povzročil še s poškodovanjem vrat.

Tatvina registrskih tablic – Andraž nad Polzelo
V Andražu nad Polzelo je neznani storilec z osebnega vozila ukradel obe registrski tablici.

Vloma v stanovanjski hiši – Žalec in Celje
Na območju Žalca smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Celju. V tem primeru storilec najverjetneje ni ničesar odnesel.

Poškodovanje vozila - Polzela
Na Polzeli smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je odprl pokrov motorja in prerezal vse vodnike iz razdelilne kape do
vžigalnih svečk.

Zasega vozil in vožnja pod vplivom alkohola – Dramlje in Hajnsko
Sinoči, okoli 20.30 ure, smo v Dramljah ustavili 39-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in krepko pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel v krvi skoraj 2,5 promila alkohola. Vozniku smo vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

V Hajnskem smo včeraj zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez ustrezne kategorije vozniškega izpita.

Požar - Mežica
Nekaj pred polnočjo smo v Mežici obravnavali požar. Zagorelo je osebno vozilo parkirano pred stanovanjskim blokom. Vzrok požara še ni znan. Po oceni lastnika je na vozilu nastalo za okoli 15.000 € materialne škode.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran