radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 73 interventnih dogodkih.

V policijskem poročilu najprej o dveh prometnih nesrečah.

Prometni nesreči s hudimi poškodbami – Stranice in Vojnik
Na lokalni cesti Stranice Križevec smo včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 55-letni kolesar, državljan Švedske. Kolesar je bil v prometni nesreči udeležen sam. Padel je pri vožnji po klancu navzdol.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami kolesarja smo včeraj obravnavali tudi v Vojniku. V tem primeru je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel 52-letni kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 1.06 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Nesreča pri delu - Velenje
Včeraj smo bili obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila v podjetju v Velenju, kjer je 57-letni delavec pri demontaži toplovoda, padel s podesta z višine okoli dveh metrov. Pri padcu se je hudo poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Vlom v stanovanjsko hišo - Zreče
Včeraj, okoli 13.30 ure, je v Zrečah neznani storilec skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Ko je opazil lastnico, ki je bila v času vloma v hiši, je pobegnil. S kraja se je odpeljal z osebnim vozilom znamke Mercedes, sive barve, mariborskih registrskih številk.

Zaseg teleskopske palice - avtocestno počivališče Zima
Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so včeraj na avtocestnem počivališču Zima zasegli teleskopsko palico romunskemu vozniku osebnega vozila.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran