radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Nova Gorica, 15.05.2019

policija splosniPROMETNA NESREČA:
Dne 15.5.2019, ob 00.10 je bil OKC PU Nova Gorica obveščen, da je v krožišču pri trgovskem centru Qlandia, v Novi Gorici, prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami.

Policisti so pri obravnavi prometne nesreče ugotovili, da je 25 letni voznik iz Nove Gorice vozil osebni avtomobil, iz smeri Rožne Doline proti Novi Gorici. Ko je pripeljal v krožišče na Grčni, je zaradi neprilagojene hitrosti, zapeljal čez oba prometna pasova ter trčil v robnik ob levem robu vozišča, nakar je trčil še v robnik ob desnem robu vozišča, nato pa še v travnato brežino v krožišču, kjer je vozilo obstalo. Voznik se pri nezgodi ni poškodoval.

V vozilu sta se poleg voznika nahajala še 26 letni sopotnik, ki ni bil poškodovan in 24 letna sopotnica. Sopotnica je v prometni nesreči utrpela hude telesne poškodbe in je bila odpeljana na zdravljenje v SB Šempeter.

Policisti so v postopku ugotovili, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola.

Zoper voznika bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarna vožnja v cestnem prometu, po členu 324. KZ-1B.

Iztok Lorenčič
pomočnik vodje izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...