radio tomi predvajalnik

policija splosniMinuli konec tedna smo na našem območju obravnavali 251 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o 56. prometnih nesrečah in 10. zasegih vozil.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali 25. S področja kriminalitete poročamo o 51. obravnavanih kaznivih dejanjih.

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Rogaška Slatina, Virštanj, Celje
V petek , okoli 14.30 ure, smo v Rogaški Slatini obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala 69-letna peška. Vanjo je na parkirišču trgovine pri vzvratni vožnji s parkirnega prostora, trčila 39-letna voznica.

Nekaj čez 16. uro se je v Virštanju huje poškodoval 64-letni voznik mopeda. Voznik, ki je vozil brez čelade, neregistriran moped, je pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na bankino in padel.

Na Cesti na Ostrožno se je v soboto pri padcu huje poškodoval kolesar, ki je vozil preblizu desnemu robu vozišča in pod vplivom alkohola.

Tatvina - Celje
Na parkirišču trgovskega centra v Celju smo obravnavali tatvino. Neznani storilec je občanki, ki je pustila odklenjeno vozilo medtem, ko je odpeljala nakupovalni voziček na bližnji prostor, ukradel denarnico. Z dvema plačilnima karticama je kmalu po tatvini dvignil dobrih 900 €.

Vlom v poslovne prostore - Ljubečna
Na Ljubečni je neznanec vlomil v prostore podjetja. Ukradel ni ničesar. Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vrat.

Vlom v počitniško hišico – Imenska Gorca
V soboto smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico v Imenski Gorci. Storilec je ukradel nekaj posode.

Požar - Rogatec
V noči iz sobote na nedeljo smo v Rogatcu obravnavali požar. Požar so uspeli pravočasno omejiti tako, da na srečo ni prišlo do večje škode. Najverjetneje je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi.

Nesreča pri delu - Kozje
Včeraj se je pri žaganju podrtega drevesa v gozdu v Vetrniku huje poškodoval 47-letni moški, ki mu je del odžaganega debla stisnil nogo.

Tatvina torbice - Celje
V gostinskem lokalu v Novi vasi v Celju smo obravnavali tatvino ženske torbice z dokumenti in gotovino.

Tatvina skuterja - Šentjur
V Lokarjah, na območju Šentjurja, smo včeraj obravnavali tatvino starejšega, neregistriranega skuterja, znamke YIYING, metalno rdeče barve.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran