radio tomi predvajalnik

S strani občanke so bili policisti PP Ljutomer 17.5.2019, obveščeni, da je na območju Ljutomera našla vrečko z granato in naboji.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je bila med košnjo trave, pod smreko, v grmičevju ob lokalni cesti, najdena manjša PVC vrečka z neznano vsebino. Na kraj sta prišla bombna tehnika iz GPU UPS SE OPZ, katera sta vsebino pregledala in ugotovila, da se v originalni varnostni PVC embalaži nahaja ročna bomba M75. Na dnu vrečke pa je bilo še 15 nabojev, kalibra 7.62 mm. Bombna tehnika sta ročno bombo zavarovala za nadaljnjo preiskavo in jo prevzela v hrambo.

bomba ljutomer

Policisti PP Ljutomer nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi kaznivega dejanja Nedovoljena proizvodnja in promet orožja ali eksploziva.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran