radio tomi predvajalnik

Danes, 24. maja ob 9. uri, je bila Policija obveščena, da se je približno sto metrov stran od Solkanskega mostu na kolesarski stezi Solkan – Plave prišlo do skalnega podora oz. so se na omenjeno kolesarsko stezo zrušile velike skale. Na kraj so bili napoteni policisti PP Nova Gorica, ki so omenjeni kraj zavarovali, saj je obstajala velika nevarnost nadaljnjega plazenja oz. drsenja skalnatih gmot. Po sedanjih ugotovitvah so se skale zrušile na dolžini približno desetih metrov, pri tem pa je prišlo do poškodovanja oz. uničenja varnostnih ograj.

V zvezi s skalnim podorom so policisti obvestili poleg pravosodnih organov (preiskovalnega sodnika in Državnega tožilstva) tudi druge pristojne službe (cestno podjetje, DRSI - Območna enota Nova Gorica). Na kraju dogodka je bil tudi predstavnik civilne zaščite. Kolesarska steza Solkan - Plave (pri Solkanskem mostu) je v tem trenutku zaradi skalnega podora popolnoma zaprta.

 podor 1

podor 2

(Foto: PU Nova Gorica)

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran