radio tomi predvajalnik

policija splosni25. 5. 2019 ob 17.55 uri je bila na stadionu Fazanerija v Murski Soboti odigrana prvenstvena nogometna tekma Prve lige Telekom Slovenije med nogometnima kluboma NŠ Mura in NK Celje. Policija je navedeno prireditev ocenila kot dogodek z srednjo stopnjo tveganja, zato so bili v varovanje javne prireditve vključeni policisti Posebne policijske enote Policijske uprave Murska Sobota in drugi policisti iz različnih enot Policijske uprave Murska Sobota. Na prireditvi je bilo okrog 200 navijačev domače organizirane navijaške skupine Black Gringosi in preko 4000 ostalih obiskovalcev.

Pred začetkom tekme so varnostniki pri pregledu stadiona našli 5 nevarnih predmetov - bakel, katere je zaenkrat še neznani kršitelj prinesel na stadion. Ob vstopu na stadion je bil mladoletnemu kršitelju zasežen nevarni predmet - bakla, zoper kršitelja pa bo predlagana uvedba rednega sodnega postopka na pristojnem sodišču. V času prireditve je bilo prižganih še 10 bakel, policisti zbirajo obvestila v smeri ugotavljanja dejanskega stanja in v cilju izsleditve kršiteljev. V primeru, da se jih bo izsledilo bodo izvedeni prekrškovni postopki zaradi kršitev določil Zakona o javnih zbiranjih.

Ostalih kaznivih ravnanj Policija ni obravnavala.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran