radio tomi predvajalnik

policija splosniSredi novembra lani smo na območju Bistrice ob Sotli obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, od koder so storilci ukradli sef z gotovino, naložbenimi zlatniki, nakitom in več drugimi stvarmi. Lastnikom so z dejanjem povzročili za okoli 50.000 € materialne škode.

V začetku decembra je občan sef, v katerem je ostalo le nekaj malenkosti, našel na območju Brežic.

Z zbiranjem obvestil in drugimi preiskovalnimi ukrepi smo ugotovili, da je vloma v stanovanjsko hišo in velike tatvine osumljen 53-letni moški doma z območja Novega mesta. Osumljenemu smo v zadnjih tednu odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Glede morebitnih sostorilcev še zbiramo obvestila.

53-letnik je bil v preteklosti že večkrat pravnomočno obsojen zaradi velikih tatvin, tatvin, izsiljevanja, povzročitve hudih telesnih poškodb, groženj, neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in drugih kaznivih dejanj.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran