radio tomi predvajalnik

policija splosniV času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 38 prometnih nesreč z materialno škodo ter 5 prometnih nesreč, ki so se končale s telesnimi poškodbami. Na področju kriminalitete smo obravnavali 49 dogodkov, izstopale so tatvine ter poškodovanja tuje stvari. Policisti so 21 krat intervenirali na javnem kraju ter 11 krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča na Mariborski cesti v Celju - poziv očividcem
Včeraj se je okoli 18.40 ure na Mariborski cesti v Celju zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen voznik kolesa (trikolo) prirejenega za invalida. Zaradi razjasnitve okoliščin navedene prometne nesreče naprošamo morebitne očividce, da se oglasijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113.

Drzna tatvina na počivališču Lopata
Drzno tatvino so obravnavali celjski policisti na počivališču Lopata. Neznani storilec je iz parkiranega avtodoma, v času ko je oškodovanec spal, odtujil prenosnik, mobilni telefon ter 1000 eur gotovine.

Tatvina denarja - Latkova vas
Tatvino denarja iz parkiranega avtodoma so obravnavali tudi žalski policisti. Tatvina je bila izvršena v Camping Parku v Latkovi vasi.

Tatvini registrskih tablic - Celje in Velenje
Celjski in velenjski policisti so opravili ogled tatvine registrskih tablic iz osebnih avtomobilov.

Tatvina goriva - Tepanje
Tatvino goriva so obravnavali policisti iz Slovenskih Konjic. Neznani storilec je na počivališču Tepanje iz parkiranega tovornega avtomobila odtujil 450 litrov goriva.

Tatvina miz in stolov - Celje
V Celju na Mariborski so nepridipravi iz terase lokala odtujili 8 stolov in 2 mizi v vrednosti okoli 1200 eur .

Vlom v trgovino - Celje
V City centru v Celju je bilo vlomljeno v trgovino, odtujeno je bilo večje število mobilnih telefonov.

Vlom v hišo - Celje
Vlomljeno je bilo tudi v hišo na Linhartovi v Celju, odtujena pa je bila torbica, v kateri je bila Diners kartica.

Požar - Ljubija
V Ljubiji je prišlo do požara na objektu oz. napravi za izdelavo lesnih peletov. Do požara je prišlo v sistemu za odvajanje pare med postopkom izdelave pelet. Tuja krivda je izključena. Nastalo škodo na napravi še ocenjujejo, po prvi oceni naj bi znašala okoli 100.000 EUR.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran