radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 25 prometnih nesreč. 2 prometni nesreči sta se končali s hudimi telesnimi poškodbami, 1 z lažjimi, 22 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete smo obravnavali KD Grožnje, 3 tatvine, vlom ter KD Nasilja v družini. Policisti so 8 krat intervenirali na javnem kraju in 2 krat v zasebnih prostorih.

Prometni nesreči s hudimi poškodbami - Celje
Ob 17.20 uri se je v Ložnici pri Celju zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje telesno poškodoval 71 letni kolesar. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarja, zaradi česar je izgubil oblast nad kolesom, padel in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Včeraj popoldne so nas iz bolnišnice Celje obvestili, da obravnavajo 7 letnega otroka, ki je padel s kolesom. Policisti so ugotovili, da se je fant s kolesom peljal po naselju Dobrova v spremstvu staršev. Med vožnjo je zapeljal preblizu desnemu robu ceste, izgubil oblast nad kolesom, padel ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Zaseženo vozilo - Slovenske Konjice
V Slovenskih Konjicah so policisti zasegli vozilo 38 letnemu vozniku, ki je vozil osebni avto brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vlom v hišo - Laško
Vlomljeno je bilo v hišo v Laškem, odtujeno pa je bilo električno vrtno orodje v vrednosti 300 eur.

Tatvina osebnega avtomobila - Žalec
V Žalcu je bil odtujen osebni avtomobil Audi A4, reg. štev. CE CZ-905 ki je bila parkiran pred stanovanjsko hišo. Vse ki bi karkoli vedeli o odtujenem avtomobilu naprošamo, da to sporočijo na telefonsko številko policije za nujne klice 113.

Požar na tovornem avtomobilu - Ravne ne Koroškem
V Ravnah na Koroškem je zaradi napake na električni napeljavi med vožnjo zagorelo tovorno vozilo.

Toliko smo vam pripravili za današnje poročilo. Lep dan vam želim, pa srečno.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran