radio tomi predvajalnik

Danes, 4. junija od 8. ure dalje, se na območju trdnjave Kluže in bližnje okolice (soteska reke Koritnice) že šesti dan zapored nadaljuje včeraj popoldne prekinjena iskalna akcija za pogrešanim 23-letnim britanskim državljanom. Omenjeno iskalno akcijo vodi Policijska postaja Bovec, v njej pa danes sodeluje več deset policistov. Tokrat se je policistom PU Nova Gorica pridružilo večje število policistov gorske policijske enote iz treh policijskih uprav (z območja PU Nova Gorica, Ljubljana in Kranj), pripadniki Specialne enote policije (s potapljači) in gasilci PGD Bovec. Policisti gorske enote so ustrezno opremljeni z vso pripadajočo alpinistično opremo in usposobljeni za delo v najbolj zahtevnih razmerah. Prav tako so se jim danes pri iskanju pogrešanega 23-letnega Britanca danes ponovno pridružili tudi policisti Generalne policijske uprave, ki območje pregledujejo s pomočjo brezpilotnega zrakoplova (dron). Pogrešani britanski državljan v tem trenutku še ni bil najden.

Tako kot prejšnje dni iskalno akcijo na Bovškem spremljajo tudi ožji sorodniki in znanci pogrešanega. Vodstvo PP Bovec jim je že prej predstavilo vse dosedanje izvedene in načrtovane aktivnosti v zvezi z iskanjem pogrešanega in tudi delo, ki ga v zvezi s tem opravljajo tako policisti kot tudi drugi reševalci sil za zaščito in reševanje, ki sodelujejo pri omenjenem iskanju.

 iskalna akcija koritnica 1

iskalna akcija koritnica 2

iskalna akcija koritnica 3

iskalna akcija koritnica 4

iskalna akcija koritnica 5

iskalna akcija koritnica 6

iskalna akcija koritnica 7

iskalna akcija koritnica 8

iskalna akcija koritnica 9

iskalna akcija koritnica 10

Posnetki iskanja pogrešanega iz prejšnjih dni (Foto: PU Nova Gorica)

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran